Erik Vrij

Marken Thriller Express

poster_enNieuwe attractie in samenwerking met de Volendam-Marken Express en Volendam Events: de ‘MARKEN THRILLER EXPRESS’

Bezoek ‘MARKHATTAN’ per veerboot en speedboot of fiets: het Europese Silicon Valley van 2028, uit de internationale thriller WITTE INKT (WHITE INK)

Op 29 Augustus lanceerde schrijver en jurist Erik Vrij de eerste onzichtbare toeristenattractie van Nederland in samenwerking met de Volendam-Marken Express en Volendam Events: de Marken Thriller Express. Het arrangement biedt bezoekers van Marken een aanvullend bezoek aan ‘MARKHATTAN’ per veerboot en RIB speedboot (320pk) of fiets. Erik vertelt u alles over het verhaal op video of live op de locaties waar het verhaal zich afspeelt en hoe hij er onderzoek deed voor het verhaal. U kunt het lezen in de MARKHATTAN reisgids, waarin ook de video-links opgenomen zijn en verwijzingen naar de betreffende pagina’s in het boek. U krijgt een gesigneerd exemplaar van het boek.

naastposterspeedboot

Een speciaal menu uit het verhaal

Na afloop kunt u genieten van een driehoekige ‘Bermuda Driehoek’ burger bij Café De Visscher, zoals die in het verhaal voorkomt. In dit café presenteerde Erik in 2013 de Nederlandstalige editie van zijn debuut: Witte Inkt. Indien beschikbaar kunt u zelfs het enige blauwkleurige bier ter wereld proeven zoals dat ook in het verhaal terugkomt als ‘Bermuda Blue’ bier.

cafesigneren

Exclusief: de Marken Platina Thriller Express

Liefhebbers kunnen zelfs over Marken vliegen per sportvliegtuig, watervliegtuig (inclusief waterlanding en start) of zelfs een aerobatics vliegtuig (inclusief loopings etc.) met Erik als gids. Hij laat zien hoe en waar hij de omslagfoto maakte. U wordt in een uur door Erik naar de luchthaven vervoert in de Maserati 3200 GT uit het verhaal, en weer terug. Dit exclusieve MARKEN PLATINA THRILLER EXPRESS arrangement wordt naar uw wens ingericht. De prijs hangt vooral af van het gewenste vliegtuig en wordt op verzoek geoffreerd. U moet rekening houden met een bedrag van tenminste EUR 250 p.p. op basis van 2 personen.

maserati

Watervliegtuig

In de voetsporen van een thrillerauteur

Markhattan is een van de belangrijke locaties waar Erik Vrij’s zakenthriller WITTE INKT zich afspeelt. Dit thrillerdebuut is uitgegeven, vertaald en gelezen door mensen in meer dan 30 landen over de hele wereld in minder dan twee jaar tijd. Het idee om de Marken Thriller Express te organiseren is geïnspireerd door de tours die in Florence en Rome worden georganiseerd langs de kerken en andere locaties uit de boeken van Dan Brown. Bezoekers van Marken kunnen wat extra kleur geven aan hun bezoek door in drie uur (inclusief veerbootretour) de locaties van deze thriller te bezoeken per special vervoersmiddelen en het verhaal achter deze succesvolle thriller te lezen en zien. Het arrangement omvat een gesigneerd exemplaar van WITTE INKT en de MARKHATTAN reisgids. U kunt deze ook los bestellen op www.markenexpress.nl voor EUR 24,95 zonder het arrangement te boeken.

boekenlegger 20150828_142041

 

Over het verhaal van Witte Inkt en Markhattan

In WITTE INKT is het Marken van 2028 veranderd in de belastingvrije basis van het belangrijkste IT-bedrijf van Europa, MRM, van de boerse Hollandse miljardair Henk Vis. Dat bevindt zich in een klein zakencentrum naast de beroemde vuurtoren van Marken, bijgenaamd ‘MARKHATTAN’ vanwege de wolkenkrabbers die daar gebouwd zijn. Vanuit dit ‘Europese Silicon Valley’ beheert het juridische IT-bedrijf MRM de rechtspositie van meer dan 460 miljoen Europeanen bij het centrale juridische register van de EU, Euregist. Het bedrijf dreigt ten onder te gaan – en Europa mee te trekken – als gevolg van een grote overname, bestuursvetes en cultuurverschillen als de reusachtige Amerikaanse markt open gaat.

MEER INFORMATIE:

www.facebook.com/whiteinkthriller.com (nieuws over het boek; wordt vrienden om het te volgen)

www.volendamevents.com/boottochten-volendam/marken-thriller-express (Boekingen Marken Thriller Express)

www.markenexpress.nl (losse verkoop boek en reisgids)

Boek de Marken Thriller Express