Erik Vrij

Bestellen

WITTE INKT is nog op verschillende sites en via boekhandels verkrijgbaar als boek (ISBN 978 9012 39128 3) en als eBook (ISBN 978 9012 39129 0). Gesigneerde exemplaren zijn ook rechtstreeks bij mij verkrijgbaar voor een beperkt bedrag inclusief verzendkosten voor elke bestemming ter wereld.

WHITE INK is als boek uitsluitend bij mij verkrijgbaar via whiteinkt@erikvrij.nl en als eBook op alle Amazon sites. Gesigneerde exemplaren zijn ook rechtstreeks bij mij verkrijgbaar voor een beperkt bedrag inclusief verzendkosten voor elke bestemming ter wereld.

ONE BILLION AND ONE DIRHAM – FINANCIAL FAIRY TALES is verkrijgbaar als boek (ISBN 9789090339221), in Nederland via Boekhandel Thomas in Bergen en in de Verenigde Arabische Emiraten, onder meer op amazon.ae en bij Kinokuniya boekhandels. Het zal zo spoedig mogelijk in andere landen beschikbaar komen, online en via boekhandels. Het boek is ook bij mij verkrijgbaar, gesigneerd met een persoonlijke boodschap naar wens.

SPECIALE AANBIEDING VOOR DIE SPECIALE PERSOON / (BEDRIJFS)GELEGENHEID

Zowel WITTE INKT, WHITE INK als ONE BILLION AND ONE DIRHAM – FINANCIAL FAIRY TALES zijn zeer geschikt als (relatie)geschenk voor iedereen die werkt in de financiële- en ondersteunende sectoren. De sprookjes lenen zich uitstekend voor humoristische of serieuze symboliek en analogie. Voor een verjaardag, voor personeel op een bedrijfsevenement, voor klanten als attentie etc. Van WITTE INKT en WHITE INK zijn ruim 1250 exemplaren door bedrijven gebruikt als relatiegeschenk.

ONE BILLION AND ONE DIRHAM – FINANCIAL FAIRY TALES heeft een losse omslag om de hardcover die voor een beperkt bedrag naar de wens van u of uw bedrijf professioneel ontworpen en gedrukt kan worden. Een uniek financieel sprookjesboek met uw eigen bedrijfslogo, tekst op de achterflap van de CEO voor relaties of personeel, foto van een jubilaris etc. De oorspronkelijke titel en kalligrafie zijn nog steeds op de hardcover afgebeeld dus die blijft u houden. Hetzelfde is mogelijk voor een boekenlegger. Neem contact met mij op voor meer informatie of verkoop.